Draaibare TV beugel

U zoekt een draaibare tv beugel voor in uw woning, kantoor, hobbykamer of voor uw vereniging? Dan hebben we de juiste oplossing voor u. Door gebruik te maken van de keuzehulp ziet u direct welke draaibare tv beugels bij uw televisie horen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan bij de montage van uw televisie op de tv beugel.

Waarom een draaibare tv beugel?

Een draaibare tv beugel is ideaal voor de combinatie van een optimale kijkhoek en een strakke montage. Niet in elke situatie is de kijkhoek vanaf de bank richting de televisie optimaal. Dit heeft te maken met de mogelijkheden van plaatsing van uw meubels en het montagepunt voor uw televisie. Met de juiste beugel hangt uw televisie strak tegen de wand en draait u de televisie als u hem gebruikt richting de kijker.

TVsteun.nl heeft altijd een tv steun die past bij jouw televisie!

philips-tv-wandsteun

Tv wandsteun

Muursteun tv

Kantelbare tv beugel

Advies voor elke situatie

Alle informatie over tv steunen vindt u natuurlijk op onze website. Het kan natuurlijk zijn dat u vragen heeft en of persoonlijk advies wilt. U kunt ons altijd bellen of een email sturen, onze experts geven u dan persoonlijk advies over uw situatie. Ook als u twijfelt tussen verschillende oplossingen of beugels kunt u altijd ons advies vragen. Eerlijk advies en vakkennis is wat u van ons kunt verwachten.

4.5/5
Joop uit Vught
4/5
Ted uit Capelle aan den IJssel
4.5/5
Jaap uit Burgh-Haamstede

Vertrouwde webwinkel

Betrouwbare verzending

Veilig betalen