TV wandsteun

U zoekt een tv wandsteun voor uw led, lcd of plasma televisie? Dan is het belangrijk om het merk en type van uw televisie bij de hand te hebben. Door gebruik te maken van de eenvoudige keuzehulp vindt u eenvoudig de passende tv wandsteunen voor uw televisie. Daarnaast is het goed om na te denken of de steun ook nog moet kunnen draaien of kantelen en wat de maximale draaihoek of kantelhoek dient te zijn. 

Een TV wandsteun voor uw situatie

Een tv wandsteun moet goed passen bij uw televisie en uw situatie. Een belangrijk gegeven is de gewenste afstand van de muur. De afstand tot de muur kan in sommige gevallen al teruggebracht worden naar 15 mm. Bij zo’n vlakke montage is het wel van belang dat uw televisie aan de achterkant vlak is, anders past de televisie niet bij een vlakke beugel.

TVsteun.nl heeft altijd een tv steun die past bij jouw televisie!

philips-tv-wandsteun

Tv wandsteun

Muursteun tv

Kantelbare tv beugel

Advies voor elke situatie

Alle informatie over tv steunen vindt u natuurlijk op onze website. Het kan natuurlijk zijn dat u vragen heeft en of persoonlijk advies wilt. U kunt ons altijd bellen of een email sturen, onze experts geven u dan persoonlijk advies over uw situatie. Ook als u twijfelt tussen verschillende oplossingen of beugels kunt u altijd ons advies vragen. Eerlijk advies en vakkennis is wat u van ons kunt verwachten.

4.5/5
Joop uit Vught
4/5
Ted uit Capelle aan den IJssel
4.5/5
Jaap uit Burgh-Haamstede

Vertrouwde webwinkel

Betrouwbare verzending

Veilig betalen