Muursteun TV

U zoekt een muursteun voor uw led, lcd of plasma tv? Dan bent u hier op het juiste adres. U vindt een ruim assortiment bij de expert in muursteunen. We maken het u gemakkelijk met de keuzehulp, u zoekt uw merk en type televisie en ziet direct welke muursteunen passen bij uw gekozen merk en type. U bepaalt zelf welke beugel u het meest aanspreek en past bij uw wensen. De afstand tot de muur, kantelmogelijkheden, draaimogelijkheden en design spelen een belangrijke rol bij uw keuze.

Een muursteun voor optimaal kijkgenot

Wat is de ideale kijkhoek voor een televisie? Het beeld is altijd het beste als de televisie op ooghoogte gemonteerd is en als je recht voor het scherm zit. Om dat resultaat te bereiken is soms een kantelbare of draaibare muursteun nodig. Als de televisie uitstaat zit de televisie strak tegen de wand, als u de televisie gebruikt draait of kantelt u de televisie naar de optimale kijkhoek. Natuurlijk bieden we ook elektrische beugels aan waarbij u met de afstandsbediening uw televisie draait.

TVsteun.nl heeft altijd een tv steun die past bij jouw televisie!

philips-tv-wandsteun

Tv wandsteun

Muursteun tv

Kantelbare tv beugel

Advies voor elke situatie

Alle informatie over tv steunen vindt u natuurlijk op onze website. Het kan natuurlijk zijn dat u vragen heeft en of persoonlijk advies wilt. U kunt ons altijd bellen of een email sturen, onze experts geven u dan persoonlijk advies over uw situatie. Ook als u twijfelt tussen verschillende oplossingen of beugels kunt u altijd ons advies vragen. Eerlijk advies en vakkennis is wat u van ons kunt verwachten.

4.5/5
Joop uit Vught
4/5
Ted uit Capelle aan den IJssel
4.5/5
Jaap uit Burgh-Haamstede

Vertrouwde webwinkel

Betrouwbare verzending

Veilig betalen